AS Chiptuning

Het perfecte maatwerk product

De AS-Chiptuning is het perfecte maatwerk product dat zorgt voor extra pit en souplesse in uw auto. Dankzij het extra vermogen en koppel dat vrijkomt na de toepassing van een AS-Chiptuning wordt autorijden een totaal andere belevenis. AS-Chiptuning heeft voor vrijwel elk benzine- en dieselvoertuig een passende oplossing in huis.

Stage 1
Stage 1 is een afstemming van het motormanagement zonder toevoeging van mechanische onderdelen. Stage 1 is zowel betrouwbaar als efficiënt en levert eersteklas prestaties.
Stage 2
Stage 2 is een krachtige herprogrammering van de motor in verband met een materiële wijziging die aan het voertuig is uitgevoerd. Stage 2 op een dieselmotor omvat het verwijderen van de EGR-klep en het roetfilter. Stage 2 op een benzinemotor houdt rekening met een aanpassing van de uitlaatleiding en lost alle gerelateerde fouten op. (Houd er rekening mee dat het verwijderen van het deeltjesfilter het onderwerp is van een extra optie)
VMAX OFF
VMAX OFF: Dit is een verhoging van de maximumsnelheid of de onderdrukking ervan.
DSG Tuning: Met deze tuning wordt de potentie van een Versnellingsbak veel meer benut. De meest DSG bakken kunnen namelijk veel meer aan dan dat de fabriek programmeert. Wanneer men kiest voor de hogere tuning-stages, waarbij er hogere koppel- en vermogenswinsten worden behaald, is DSG tuning zelfs noodzakelijk om de krachten te verwerken.
Launch control
LAUNCH CONTROL:Optie die een bepaald motortoerental handhaaft wanneer het koppelingspedaal wordt ingedrukt. Hierdoor is starten met de beste motortoerentallen mogelijk.
Pop en Bang
ANTI LAG: Anti lag injecteert extra brandstof en vertraagt de ontsteking om de turbo druk te verhogen terwijl de gasklep niet geheel geopend is. Het is ontwikkeld om de vertragingstijd van de turbo te verminderen bij acceleratie. Echte anti lag is alleen geschikt voor rally auto’s maar veel mensen vinden het systeem interessant omdat het uitlaat- & motorgeluid daardoor gaat klinken als een raceauto. 
Pop and Bang
POPS AND BANGS: Met deze optie kunt u de Pop en Bang in de sportmodus van de auto hebben
DTC OFF
DTC OFF: Met deze optie wordt de standaard storingscode (DTC) van de motor uitgeschakeld.
Decat
DECAT: Deze optie verwijdert de katalysatorlichtindicator van het dashboard.
GPF off
DPF OFF: Deze optie verwijdert elektronisch alleen de DPF
EGR
EGR OFF: Deze optie verwijderd elektronisch de EGR-klep zodat er geen uitlaatgasrecirculatie meer is.
Cylinder
COD OFF: Met deze optie wordt de Cylinder On Demand-technologie (COD) uitgeschakeld.
Swirl flap off
SWIRL FLAP OFF: Met deze optie kunt u de Swirl Flap deactiveren, een systeem waardoor de lucht door de inlaatkleppen kan wervelen.
ADblue
ADBLUE: Met deze optie wordt AdBlue uitgeschakeld.

Wilt u een inschatting over het extra vermogen die wij mogelijk uw auto kunt halen? Dan kunt u middels de bovenstaande velden de gegevens van uw auto invullen. Weet u van sommige velden niet wat u moet invullen? U kunt deze informatie opzoeken door naar de website van het RDW te gaan en uw auto op te zoeken middels uw kenteken. OVI: RDW Kentekencheck

Wij kunnen u voorzien van de definitieve haalbare resultaten. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of door gebruik te maken van de WhatsApp:

WhatsApp mij

Rijervaringen

AS Chiptuning staat voor u klaar.

Art bedankt rij nu met zoveel meer plezier in de sprinter (nu ook letterlijk een sprinter)

Twan van GilsMercedes-Benz Sprinter 319/415/519 CDI 190pk (2018 ->)